John de Bever en zijn man Kees Stevens hebben ontzettend veel zin in ‘De Bevers Live in Ahoy’. Het zijn zij die de inhoud bepalen van de hele show en het belooft een mooie avond te worden voor de fans en voor John en Kees zelf.

“We bepalen dan wel zelf de inhoud, maar alles gebeurt wel in overleg. Maar wij denken mee en hebben wel het laatste woord. Het wordt een Hollands meezingfeest”, begint Kees in Weekend.

De setlist is ondertussen voor 90% gemaakt en de producent heeft er duidelijk alle vertrouwen in. Alleen zelf produceren dat kan jammer genoeg niet.

“Er moet een podium worden gebouwd en volgens mij zij er driehonderd mensen aan het werk op de dagen zelf. In totaal gaan we ruim tienduizend mensen ontvangen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.