Het is algemeen geweten dat Hans Klok het niet hoog op heeft met Bridget Maasland. Al is dat nog zacht uitgedrukt. Hans heeft nu een boek geschreven, maar daar maakt hij weinig woorden vuil aan Bridget.

“Er staat alleen dat ze de moeder van Mees is, de stiefzoon van mijn voormalige illusionist-assistent Nathalie is. Dat verhaal, dat Bridget Nathalie niet heel netjes heeft behandeld tijdens haar ziekteperiode, heb ik eruit gehaald. Die vete moet maar een keer stoppen”, klinkt het in Weekend.

Nog niet zo heel lang geleden heeft Klok online op Bridget gescholden. Het is Bridget zelf die Hans Klok daarna een berichtje stuurde. In dat bericht vroeg ze waarom Hans haar nooit heeft opgebeld als hij toch zo’n probleem heeft met haar.

“Het was een alleraardigst bericht. Ik heb meteen gereageerd met: ‘Excuus, dat was een lage actie. Laten we de strijdbijl begraven. En wees niet bang , ik heb niks over je geschreven in mijn boek.’ Daarop stuurde ze: ‘Graag, dank. Groet.’”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.