Edsilia Rombley heeft genoten van haar vakantie in Portugal. Zij en haar gezin hadden er dringend nood aan om er even tussenuit te zijn. Zeker na de sneltrein waarop ze zaten na corona.

Voor de zangeres is het dan ook erg belangrijk om af en toe rustmomentjes in te lassen om er steeds volledig tegenaan te kunnen blijven gaan.

“Ik heb altijd, tussen alle drukke momentjes door, tijd voor familie, leuke dingen en vriendinnen. Ik heb een druk sociaal leven. Als je dat naast je werk kunt houden, geeft dat voor mij de balans. Dat maakt dat ik alles aankan. Met vriendinnen ga je lekker praten, koken, eten, naar de film, gezellig! Met familie hebben we weer dat oude gevoel”, klinkt het in Weekend.

Op die manier houdt Edsilia haar job het langste vol en kan ze er elke dag met volle goesting tegenaan gaan. Maar wat er ook gebeurt, familie komt altijd op de eerste plaats.

“Familie is mijn batterij. Ik ben mijn moeder altijd om de dag. Als ik twee dagen niet heb gebeld, zegt ze: ‘Hmmmm, je hebt zolang niet gebeld’, haha”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.