De vrouw van Dan Karaty had al heel snel in de gaten dat haar man met een alcoholprobleem kampte. Toch bleef Dan er haar van verzekeren dat hij alles onder controle had. Tot zijn breekpunt kwam en hij zich liet opnemen in een kliniek om af te kicken.

Dat was tot grote opluchting van zijn vrouw. Toch was niet alles zoals het vroeger was, toen hij de kliniek verliet.

“Daar moesten de nodige herstelwerkzaamheden voor worden verricht, die zijn nog steeds aan de gang. Natasha en ik hebben vanaf het begin een ongelooflijk sterke connectie gehad, dat was onze redding”, vertelt hij in Libelle.

Natasha kende de echte Dan niet, want tijdens hun eerste ontmoetingen dronk Dan al regelmatig alcohol. Maar nu hij is afgekickt gaat er een nieuwe wereld open voor het oppel?

“Zij wist wat ik wilde. Ze zegt dat het is alsof ze nu een nieuwe man leert kennen. Gelukkig bevalt dat over het algemeen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.