Vroeger was het vader Dries Roelvink die zijn zonen bijstond met raad en daad. De dag van vandaag zijn de rollen omgekeerd en zijn het Dave en Donny die hun vader geregeld goeie raad geven. Dat vertelde Dries Roelvink in ‘RTL Boulevard’ en ‘Party’.

“Ik moet er vaak om lachen. Een enkele keer denk ik: je kan me nog meer vertellen, maar ik blijf het toch zo doen als ik zelf denk dat het goed is. Aan de andere kant: het is nu de tijd van social media en Donny zegt nu tegen mij: ‘Zie je hoe belangrijk het is geweest dat ik een TikTok-account voor jou heb aangemaakt.”

Dries twijfelde er vroeger aan wat hij op TikTok zou moeten doen en wat hij daarop moet scoren. Maar hij is blij dat hij toch gedaan heeft.

“Die filmpjes worden soms wel 60 miljoen keer bekeken”, reageert hij enthousiast.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.