Het mag gezegd zijn: Dries Roelvink ziet er voor zijn 64 jaar nog altijd bijzonder goed uit. Op optredens staan ook steeds meer en meer jonge meisjes vooraan het podium en dat doet Dries veel plezier.

Dries is niet altijd even trouw geweest in zijn relaties en tussen zijn 25ste en 30ste heeft hij het ook regelmatig veel te bont gemaakt. Hij heeft wel wat vrouwen gehad in die tijd.

“Dat was in de jaren na mijn relatie met Sanne en mijn relatie met Luciënne. Toen ben ik een paar jaar vrijgezel geweest. Als ik eraan terugdenk, heb ik in die tijd te makkelijk gewisseld van relaties; Dan kwam ik iemand tegen en daar had ik dan een paar leuke weken mee, maar ik zei wel meteen dat ik me niet wilde binden”, geeft Dries toe in Party.

Nu heeft Dries meer rust gevonden in zijn relatie en daar is hij toch blij om. Hij heeft destijds goed kunnen uitrazen en dat zou zomaar eens zijn relatie met Honoria ten goede kunnen komen.

“Het zou natuurlijk ook kunnen dat je testosteron en allerlei andere hormonen die ervoor zorgen dat je als man steeds maar opgewonden raakt, na je zestigste wat teruglopen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.