Een liefdesbreuk is nooit leuk en nooit prettig om te verwerken. Maar Montana Meiland slaat zich er door. Zij en Dirk gingen uit elkaar na 8 jaar en Montana gaat nu als happy single door het leven.

Zowel Dirk als Montana verwerken de breuk op hun eigen manier en voor Dirk is dat volop sporten. En dat is ook Montana opgevallen.

“Ik had al gezien dat hij heel erg aan het sporten was en dat hij ook was afgevallen. Maar toen zag ik ook dat hij weer tien dagen ging vasten. Nou, dat wordt wel een beetje te veel van het goede misschien”, vraagt ze zich af in Weekend.

Het heeft eventjes geduurd, maar het lijkt Dirk nu wel te lukken om Montana los te laten. Al heeft hij het wel moeilijk gehad?

“In het begin had hij er moeite mee, maar nu lukt het wel. Ik vind: je moet duidelijk je grenzen aangeven bij de ander. Niet dat iemand achteraf zegt van: ‘Maar toen gaf je aan …’ Het moet gewoon duidelijk zijn voor de ander en daar moet je je aan blijven vasthouden.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.