De reputatie van Douwe Bob heeft nog maar eens een deuk gekregen. Hij zou op de vuist zijn gegaan met een jongen en dat keurt natuurlijk niemand goed. 

De zanger schaamt zich om wat er is gebeurd, en wijt de gebeurtenis aan zijn alcoholprobleem. Dat praat het natuurlijk niet goed, maar het is nu eenmaal gebeurd.

Het brengt Douwe Bob wel tot inzicht en hij ziet in dat hij zich dringend voor zijn probleem moet laten behandelen. Hij laat zich dan ook opnemen om af te kicken.

“Deze verslaving maakt alles kapot en bezorgt mijn omgeving te veel problemen. Ik ga dit echt rechtzetten”, citeert Story.

Ondertussen is de zanger naar het buitenland vertrokken om daar tijdelijk zijn intrek te nemen in een kliniek om af te kicken.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.