Rachel Hazes lijkt het te hebben verkorven bij haar zoon André Hazes. Hij is ervan overtuigd dat Rachel zijn brief, gericht aan Sarah van Soelen, aan Yvonne Coldeweijer heeft bezorgd. Die postte erover op haar Instagramkanaal en dat deed de bom barsten.

André weet heel goed dat er slechts 2 mensen zijn brief voor Sarah hebben en dat is Sarah zelf en zijn moeder. . Hij is ervan overtuigd dat zijn moeder de brief aan Yvonne heeft gegeven, maar met zekerheid zal hij het nooit weten, schrijft Party.

De zanger heeft een handschriftenexpert ingeschakeld om uit te zoeken wie de brief zou kunnen gestuurd hebben. Daar zijn wel wat antwoorden uitgekomen. Maar zolang er geen zekerheid is, wil hij niemand beschuldigen. 

Maar dat de zanger heeft gebroken met zijn moeder, zou dus wel eens kunnen betekenen dat het toch Rachel was.

Een gezellige kerst zal het bij de familie Hazes in elk geval niet worden. Tenzij er een kerstmirakel plaatsvindt waarbij de hele familie toch gezellig samen rond de kersttafel beland.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.