Het moet toegegeven worden: mensen zijn gewoon altijd erg geïnteresseerd in wat bekende Nederlanders verdienen en hoeveel hun vermogen bedraagt. Zo is er ook veel interesse in het vermogen van kickbokser Rico Verhoeven.

En dat zocht Party uit voor iedereen die het wil weten. Zo zou ieder gevecht zo’n vijf ton in het laatje brengen van Rico,. Beëindigt hij dat gevecht met een knock-out, dan komt daar nog eens een bonus van zo’n 50.000 euro bovenop.

Rico is ook nog eens de eigenaar van zijn droomvilla waar hij vroeger heeft gewoon met zijn ex-partner. Die villa staat nu volledig op zijn naam en liet er een hypotheek op vestigen van 912.000 euro.

Daarnaast kocht Verhoeven ook een winkel/bedrijfsruimte van een half miljoen euro, dat hij betaalde met eigen geld. Hier heeft hij geen euro hypotheek op laten vestigen.

Maar er is nog meer. Want Rico is ook eigenaar van twee Aziatische restaurants ‘Mood Streetfood. Hoeveel die restaurants opbrengen, daar zijn geen cijfers van bekend. 

En dan is er nog het eigen vermogen van Rico in zijn bedrijf Rico’s Business B.V. Eind 2021 stond het cijfer van zijn eigen vermogen op 1,5 miljoen euro, terwijl dat een jaar eerder nog 2,3 miljoen euro was.

Dat klinkt als een stevige daling, maar Rico zal er niet meteen van wakker liggen. Zijn totale vermogen wordt nog steeds geschat op 2,5-3 miljoen euro.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.