Een handdruk is zoveel meer waard

Iets meer dan 2 jaar geleden moest Dennie Christian afscheid nemen van zijn vrouw Roswitha. Ze overleed ten gevolge van kanker. Dennie mist haar nog elke dag.

Maar ondanks dat heeft hij dit jaar ook redenen tot feesten. De zanger zit vijftig jaar in het vak en dat laat hij niet ongemerkt voorbij gaan.

“We zitten momenteel in de voorbereidingen van wat we allemaal willen organiseren. Met mijn manager zet ik eerst alles op een rijtje, wat de wensen zijn en wat er mogelijk is En ik ga ook een nieuwe plaat uitbrengen”, vertelt Dennie in Story.

Dennie heeft gedurende de 50 jaar dat hij in het vak zit, altijd geluk gehad met zijn managers. Nooit was er iemand die er gewoon met Dennie zijn geld vandoor ging, zoals bij zijn collega’s wel vaker gebeurt.

“Ik heb nooit een vast contract gehad met een manager. We schudden elkaar de hand en dat werkte voor ons. Harry Thomas was jarenlang mijn manager tot hij in 1991 kwam te overlijden. Daarmee verloor ik niet alleen mijn manager, maar ook een goede vriend. Daarna kwam Gerard Baas. Toen hij met pensioen ging, heb ik gevraagd of hij mijn zaken wilde behartigen. We hebben nooit een contract ondertekend. Onze handdruk was voldoende.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl