Hij moet weer dingen voor het eerst gaan doen

Het lijkt goed te gaan met André Hazes. Althans dat is toch wat iedereen hoopt en denkt. Experten denken dat André snel weer een terugval zal maken en dat hij terug vanaf nul moet starten.

Je normale leven terug oppikken na het afkicken van enkele verslavingen, het is natuurlijk niet eenvoudig. Het zal veel moed en een sterk karakter vragen van André om zich ook hier doorheen te worstelen.

André heeft geluk dat hij ook weer mag optreden en dat hij iets heeft om zich op te concentreren. Zo heeft hij voldoende afleiding.

“Maar er zijn nog veel dingen die hij voor het eerst weer moet gaan doen, zonder alcohol en andere middelen. Dat hij dezelfde naam en hetzelfde vak heeft als zijn vader, is een extra belasting voor Hazes junior”, zegt verslavingsexpert Bram Bakker in party.

De vader van André, André Hazes senior, is ten onder gegaan aan de verslavingen, dus het is bewonderenswaardig te noemen dat André Hazes junior toch zijn kop boven water probeert te houden en sober en clean probeert te blijven.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.