Hij wordt onder de loep genomen

De comeback van André Hazes tijdens de ‘Holland Zingt Hazes’ concerten kon op veel enthousiasme rekenen, maar is ook niet onbesproken gebleven.

Terwijl heel wat mensen denken dat het goed gaat met André, denken experts daar toch anders over. Zij voorspellen op termijn een terugval van de zanger.

Lichaamsexpert Frank van Marwijk vertelt in Party het volgende: “Kijk je puur naar zijn gedrag vol onrust, drukke gebaren en snelle oogbewegingen, dan zou je kunnen denken aan een terugval. Dat hij zo druk doet, zou ook kunnen voortkomen uit een bepaalde karaktereigenschap: het is waarschijnlijk een erg onrustige en drukke jongen.”

Maar Frank ziet ook dat André erg onder grote spanning staat. Dat merkt hij aan het feit dat André vaak zijn lippen aflikt.

“Wie zenuwachtig is of spanning voelt, krijgt een droge mond en dan gaat de tong wat vaker over de lippen. In het gesprek oogt hij niet bijster geïnteresseerd. Hij kijkt voortdurend om zich heen en geeft daarmee het signaal dat het interview hem niet zoveel boeit.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.