De relatie van Art Rooijakkers en zijn ondertussen ex Andrea Pleijte heeft vaak onder druk gestaan. Toch bleven de twee nog een lange tijd samen, tot het toch niet meer ging.

In Weekend gaf Art toen al toe dat het moeilijk ging. Hij heeft zich daar ook nooit voor geschaamd. “Wat het toen was, weet ik niet. Ik vind het moeilijk om daar een sticker op te plakken. Maar ik ben er weer helemaal bovenop”, klonk het toen na het dipje.

De twee kregen nog kinderen samen en dat bracht even een boos in hun relatie. Tot ze 4 jaar na de geboorte van hun kinderen toch uit elkaar gingen. Het koppel was niet getrouwd, want dat wilde Art niet.

En dat is in groot contrast met zijn relatie nu. Rooijakkers is nu samen met de achttien jaar jongere Karlijn Gudden. Met deze vrouw wil Art wel graag trouwen. In september ging hij voor haar op één knie.

Een ongetwijfeld mooi moment voor Art en Karlijn, maar waarschijnlijk ook erg pijnlijk voor Andrea. Bovendien moet zij ook nog eens zien te aanvaarden dat Karlijn deels de moederrol op zich zal moeten nemen. En het vermoeden heerst dat Art binnenkort toch nog eens vader zal worden. Wie weet!

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.