Danny de Munk staat al 40 jaar op de planken. Het is bijna onvoorstelbaar, want Danny zelf is pas 54 jaar. Hij begon er al heel vroeg mee en debuteerde als Ciske in de musical ‘Ciske De Rat’.

In die 40 jaar heeft Danny al veel meegemaakt. Er zijn  hem al veel dierbaren ontvallen zoals André Hazes sr en Antonie Kamerling. Daar zingt hij over in het nieuwe grote concert dat hij aan het plannen is.

Maar Danny heeft nog meer te verwerken gekregen. Zo werd hij beschuldigd van verkrachting van een vrouw met wie hij vele jaren geleden heeft samengewerkt. Ook geen pretje voor zijn vrouw Jenny om dat te horen.

“Ik heb gezoend en dat had ik beter niet kunnen doen. Dat heb ik ook bekend. Maar laat iedereen lekker naar zichzelf kijken. Verantwoording hoef ik niet aan Nederland af te leggen, maar thuis. Ik heb aan mijn advocaten kunnen bewijzen dat waar ik van beschuldigd werd, nooit plaats had kunnen vinden.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.