Binnenkort kunnen we weer genieten van ‘De Bauers’. De familie van Frans Bauer wordt weer gevolgd in hun doen en laten en zo zien we onder andere Frans Bauer en Mariska Bauer een reisje maken naar Rome.

“Ik heb in het verleden al eens een reisprogramma gemaakt, maar dat gaat niet opnieuw gebeuren. Dat reisje naar Rome staat al jaren op de lijst van dingen die we nog wilden doen, maar steeds kwam het er niet van”, licht Frans toe in Weekend.

De reden waarom Frans en Mariska naar Rome willen is eigenlijk heel erg romantisch. De twee zijn namelijk in de kerk van Oudenbosch getrouwd en die kerk is een replica van de Sint-Pieter in Rome.

“We wilden daar al jarenlang heen, maar toen corona kwam, werd het uitgesteld en kwamen er inhaaloptredens en tentfeesten. Ondertussen zijn we weer 2,5 jaar verder. We hebben inmiddels ook een verbouwing achter de rug en ik ben nog steeds niet in Rome geweest. Straks gaat het eindelijk gebeuren.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.