Het nieuwe theaterseizoen is van start gaan en ook Berget Lewis duik het theater in. Dat doet ze met de show ‘We Are One/ Celebrate Tina’.

In de show zingt Berget nummers van de dit jaar overleden Tina Turner. Zij was haar grote voorbeeld en herkent veel van zichzelf in de zangeres.

“Ook ik heb relaties gekend, zowel zakelijk als privé, die niet gezond waren. Maar ik kan nu wel zeggen dat er een nieuwe liefde in mijn leven is. Het is een leuke man die goed voor me is en het beste in mij naar boven haalt”, vertelt ze aan Story.

Het is duidelijk dat de zangeres heel gelukkig is en dat merk je ook. “Als je het mij vraagt, begint het leven na je vijftigste. Want als het goed is, heb je dan een reis afgelegd, ken je jezelf en weet je wat goed voor je is.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.