Dan Karaty beseft dat hij veel geluk heeft met een vrouw zoals die van hem. Ze heeft de voorbije jaren veel geduld gehad ook tijdens zijn alcoholverslaving. Nu hij is afgekickt heeft ze precies een nieuwe man in huis.

“We boeken iedere dag vooruitgang, maar er moet nog veel verwerkt wowrden. Soms zeg ik iets en zie ik haar gezicht vertrekken. Dan wordt ze herinnerd aan iets waarover ik in het verleden heb geloven en weet ze niet of ze me nu wel of niet kan geloven”, legt Dan uit in Libelle.

Dan en Natasha beseffen dat dit een proces van jaren is en dat het nog eventjes duurt voordat ze erover heen zal zijn. Maar hij beschouwt zich nog altijd als een geluksvogel met iemand als Natasha aan zijn zijde.

“Ik weet dat ik haar op geen enkele passende manier kan bedanken voor het feit dat ze me al die jaren is blijven steunen. De enige manier waarop ik dat nu kan doen, is door nuchter te blijven.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.