Je hoort ouders wel eens vaker zeggen over hun kinderen: ‘Ze worden zo snel groot’. Dat is bij de kinderen van Edsilia Rombley niet anders. Zij heeft twee dochters. Eentje is er dertien, de jongste is er tien.

“Imaani, de oudste is dertien maar ze denkt dat ze zestien is. Maar ze pubert niet. Toch niet op zo’n rare manier dat ze stiekeme dingen doen of dat ze uitgaat, dat is er nog allemaal niet. Ze wil ook nog niks van jongens weten en daar ben ik blij om”, lacht Edsilia in Weekend.

Imaani zit natuurlijk in het middelbaar en daar gebeuren al eens dingen die je als ouder liever niet ziet gebeuren. Rombley hoopt dan ook heel erg dat haar dochter haar verstand gebruikt.

“Ik heb haar gezegd: ‘Je zit op de middelbare school, daar wordt veel gedaan en daar gebeurt straks veel. Ik hoop dat je de juiste keuzes maakt.’ Ik heb haar de consequenties uitgelegd van als je dit of als je dat, zodat ze daarvan weet.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.