Drank, drugs en talloze fratsen, dat typeerde het leven van André Hazes gedurende vele jaren. Relaties die als een knipperlicht van aan naar af flitsten waren voor hem geen uitzonderlijk feit. 

Hoog tijd dus om zijn leven te veranderen want even zag het ernaar uit dat hij de zevende verjaardag van zijn zoontje niet zou meemaken. 

Dus gooide hij de boeg om en besloot hij naar een kliniek te gaan. Hij kickte volledig af en is ondertussen al 19 maanden nuchter. In zijn nieuwe singel weerklinkt een deel van zijn verhaal.

“Ik kan niet wachten. Ik wil echt weer optreden en voor een publiek staan. Er was een tijd dat ik daar angst voor had en daarom biertjes vooraf nodig had, maar nu kijk ik er echt naar uit. Op het podium staan. Dan ben je de king, hé”, vertelt André Hazes aan Het Laatste Nieuws. De angst lijkt dus volledig weg te zijn. 

Ondertussen staat hij ook terug in de studio om nieuwe nummers te maken. “Ik organiseer binnenkort zelf een reisje om samen met hen weer nieuwe songs te schrijven”, onthult hij in Het Laatste Nieuws.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.