Ze is toch al 29

De voorbije maanden waren voor Erica Meiland soms behoorlijk intensief. Martien Meiland besloot om zijn drankgebruik aan te passen en Montana Meiland en haar vriend Dirk gingen uit elkaar.

Maar Erica hoopt dat haar dochter snel iemand nieuw leert kennen, iemand waar ze op kan rekenen en haar leven mee kan delen.

“Ze wordt dit jaar al 29. Ik wil er wel een keer met haar over praten, zo van: ‘Als je nog kinderen wilt, is het toch wel handiger om een partner te zoeken.’ Dat hoeft natuurlijk niet, maar dat gesprek wil ik dus wel nog met haar gaan voeren”, zegt Erica in Weekend.

Maar ze wil haar dochter ook niet te veel pushen, want Montana lijkt erg gelukkig te zijn op dit moment. En dat blijft natuurlijk het belangrijkste.

“Ze kan alle beslissingen nu gewoon alleen nemen. Ik merk aan mezelf ook dat ik het heerlijk vind om geen partner te hebben en heb er ook geen behoefte aan. Maar kijk, zij staat nog aan het begin van haar leven, dus dat is heel anders.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.