De 71-jarige Corry Konings houdt nog wel eens van een goed glas. Zelfs een kroegentocht schrikt haar niet af, openbaart ze in Weekend. 

“Bij ons in Tilburg, of in Oisterwijk, kei-gezellig”, geniet de zangeres nog zichtbaar na. “Dat gebeurt zomaar spontaan. Dan gaan we na een verjaardag gezellig nog even een paar kroegjes in.”

Ze beweert nog goed tegen het drinken te kunnen. En om zeker geen kater te hebben, giet ze er af en toe een glas water tussendoor. “Ik houd het altijd in de gaten, want ik wil genieten van de dag die ik heb gehad”, klinkt ze nuchter. 

Geen buitensporigheden voor de zangeres: een hapje eten en rustig genieten van het gezelschap is voldoende. “Behalve met carnaval, oké, dan is het iets anders, haha”, voegt ze er lachend aan toe. 

Dit jaar liet ze carnaval passeren omdat ze het toen net wat kalmpjes aan deed. “Maar anders zou ik het heel leuk gevonden hebben om mee te doen”, verklapt ze enthousiast in Weekend. “Carnaval ken ik van kinds af aan.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.