Hij verzorgt zichzelf goed

Gerard Joling is 62 jaar en staat daarvan al 40 jaar op de planken. Er zijn nog maar weinig artiesten die hem dat nadoen en dat weet Gerard ook.

Hij wil nog een aantal jaren kunnen meedraaien en probeert zichzelf dan ook goed te verzorgen. Hij probeert regelmatig te sporten en probeert ook nog eens op gewicht te blijven.

“Vijf keer in de week sta ik op een hometrainer en daarbij doe ik heel af en toe nog een beetje fitness. Maar dat doe ik heel licht, want ik hoef geen spierballen en blokjesbuik meer”, lacht hij in Party.

Gerard heeft het nooit ontkend dat hij een haartransplantatie heeft gehad en dat het hem ook nog eens goed bevallen is.

“Ik heb zelfs vier keer een haartransplantatie laten doen en ik denk dat ik het nog een keer laat doen, omdat ik mijn kruintje nog ander handen wil laten nemen. Tegenwoordig zijn ze al zover met de technieken, dat als je zelfs te weinig haar in je donorgebied hebben, ze haar uit je baard kunnen halen. Maar die haartransplantatie is geen must hoor.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.