Het gaat precies niet zo goed met presentatrices als Wendy van Dijk en Chantal Janzen. Terwijl beide dames ooit heel erg populair waren en hun programma’s steeds goed scoorden, lijken ze nu vooral programma’s te maken die op niet veel kijkcijfers meer kunnen rekenen.

Ook Chantal Janzen lijkt veel van haar populariteit te zijn verloren. Haar ooit zo populaire ‘Chantals Pyjama Party’ donderde dit jaar zelfs uit de Kijkcijfer Top 15. En dat is toch best opvallend.

Al moeten sommige mensen toegeven dat ze Chantal Janzen misschien gewoon een klein beetje beu zijn. Dat valt af te leiden uit de vele reacties op sociale media.

Op Twitter gaat een vraag rond met de titel: ‘Zijn jullie ook zo klaar met Chantal Janzen’. Die tweet is al door 50.000 mensen gelezen. Chantal reageerde persoonlijk op de tweet. Zij antwoordde met een flinke dosis humor: ‘Vertel mij wat!’

Dat Chantal zo sportief op de tweet reageert kan dan weer op veel enthousiasme rekenen van Twitter. Iemand reageert met ‘Kijk en daarom vind ik haar heel erg leuk. Zelfspot en humor. Van mij mag je blijven”, citeert Party één van de vele positieve reacties.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl