Catherine Keyl maakt binnenkort haar comeback op televisie. Ze is onlangs 76 geworden en geniet nog na van een waanzinnig jaar.

“Ik had nooit gedacht dat ik op m’n 75e bij ‘WNL’, bij ‘OP1’, bij ‘Khalid & Sophie’ en bij ‘HLF8’ zou worden uitgenodigd. Ik heb overal gezeten! Welke vrouw van 75 heeft dat nou?”, vertelt ze in Party.

Op je 76ste nog zo’n kansen krijgen, het doet wat met Catherine. Ze had niet meteen gedacht dat dit ooit nog op haar pad zou komen.

“Want waarom zouden ze mij als oudere vrouw uitnodigen? Blijkbaar voeg ik toch iets toe, wat anderen niet zeggen of durven zeggen. Toen ik was gestopt met mijn talkshow ‘Catherine’ heb ik onder meer nog ‘Catherine Gaat Verder’ gemaakt voor de TROS en ‘Catherine Zoekt God’ voor de EO. Dat waren succesvolle programma’s. Daarna is het allemaal een beetje in elkaar gekakt, ik heb nooit precies geweten waarom.”

Dat het allemaal weer terugkomt, voelt voor Catherine aan als soort herwaardering van de oudere mens. Het geeft haar een heel bijzonder gevoel.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl