Terwijl het van Thijs Römer en zijn partner Igone de Jongh hun kant stil blijft, is haar vader wel bereid om te spreken over de moeilijke situatie waarin Igone zich bevindt.

Vader Eric en Igone hebben een heel intense band. Hij praat erover in Weekend. “Die intense band betekent dat we heel veel van elkaar houden, voor elkaar doen en met elkaar lachen. En we bespreken heel veel met elkaar. Ik ben een bezorgde vader. Voor ieder optreden van haar ben ik nerveus, ook voor de première van haar eigen show”

Ook voor vader Eric was het moeilijk om de beschuldigingen te lezen aan het adres van zijn schoonzoon. Hij koestert dan ook bewondering voor zijn dochter die ondanks alles toch is blijven werken.

“Ondanks alle geruchten toch doorgaan met je werk en je eigen show, sterk. Het is belangrijk dat dat gewoon doorgaat. Het is heftig. Ik zie aan mijn dochter dat ze zich heel erg vastbijt in haar werk. Dat ze er stond op de première van haar stuk, maakt haar heel krachtig.”

Voor een vader is het niet gemakkelijk om zijn dochter zo te zien lijden. Hij hoopt dat alles snel achter de rug is. “Dat is gewoon vreselijk. Maar het leven zit vol met positieve en negatieve verrassingen. Dat is gewoon zo. Maar goed, de première van haar theaterstuk was een hoogtepunt en daar gaan we lekker van genieten.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.