Ze is wie ze is

Met haar BoerBurgerBeweging doet Caroline Van der Plas het ontzettend goed en wordt ze door veel Nederlanders op handen gedragen.

Ze wordt ook vaak herkend en aangesproken op straat en dat is soms even wennen. “Ik word echt veel meer aangesproken door mensen dan vroeger en ook mensen die je vaag kent die dan ook ineens ‘Hoi Caroline’ zeggen. Maar dat is vrij normaal denk ik. Het hoort er een beetje bij”, zegt Van der Plas in Party.

Ondanks dat ze nu zo bekend is, blijft Caroline met haar beide voetjes op de grond. Met haar hoofd in de wolken lopen, dat is niet aan haar besteed.

“Mensen zeggen weleens: ‘Pas op dat je niet anders wordt’. Ik denk dan: ‘ik weet helemaal niet hoe dat moet, anders zijn. Ook toen ik klein was, ben ik nooit iemand geweest van: als ik later ga trouwen wil ik een prinsessenjurk, een koets en heel veel mensen als gast. Ik heb dat nooit gehad.”

En ook nu doet Van der Plas zich niet anders voor dan ze is. Ook niet op gebied van kleding. “Wat ik nu draag, is waar ik mij het prettigst in voel. Vorig jaar moest ik naar de koning en dan trek ik voor mijn gevoel mijn netste kleren aan.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.