Misschien herkent u zichzelf wel in de uitspraken van Viktor Verhulst wanneer het gaat over musicalacteurs. Hij vindt ze soms een erg vermoeiend aura hebben en hopt elke keer dat ze niet zomaar uit het niets gaan beginnen zingen.

Heel wat musicalacteurs bevestigen dat cliché. Maar ook heel wat musicalacteurs kunnen dat cliché ontkrachten. Één van hen is Caroline Dijkhuizen.

“Ik kan je verzekeren: ik zing thuis nooit. Zelfs niet onder de douche. Ik denk als je in het theater werkt, je een bepaalde mate van vrijheid hebt, want je mag in het theater echt zijn wie je bent en dat complementeert alleen maar wie jij al was. Ik denk dat dat voor sommige mensen heel heftig is, maar ik noem dat vrijheid.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.