‘De Bauers’ zijn terug en de eerste aflevering was al meteen een heel groot succes. Het programma haalde meer kijkers dan het ‘NOS Journaal’ en Frans Bauer is heel enthousiast.

De opnames verliepen allemaal prima, ook voor de kinderen. Hoewel de twee oudste kinderen al geboren waren, waren zij toen te klein om het allemaal te beseffen. Net zoals voor de twee jongste was het dus ook voor hen een nieuwe ervaring.

“Na een week zie je die camera niet meer. Het klinkt gek, maar de camera is dan onderdeel van je dag. Daarbij komt ook nog dat het de cameramensen zijn die wij heel goed kennen. Een soort familie is het daardoor, zeg maar”, vertelt Frans aan Party.

De kinderen van Frans en Mariska zijn er goed mee omgegaan en leken weinig last te hebben van de camera’s.

“Ze zijn ook elk druk bezig met hun eigen dingen. Zo is Christiaan bezig met een zangcarrière en zal er binnenkort iets van hem verschijnen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.