Natuurlijk heeft iedereen recht op een eigen mening, ook Viktor Verhulst. Zo vindt hij bijvoorbeeld dat musicalmensen een erg vermoeiend aura hebben en hoopt hij elke keer weer dat wanneer hij met hen praat ze niet gaan beginnen schreeuwen en dansen.

Brigitte Heitzer kent Viktor want ze werkten al eens een keertje samen in de Studio 100-reeks ‘Nachtwacht’. Brigitte was er actrice terwijl Viktor op de set stond als productieleider.

“In plaats van een vermoeiend aura, waar Viktor niet tegen kan bij musicalsterren, spreek ik liever van een vermoeid aura als het om mijn beroepsgroep gaat. We werken wel heel hard, samen. Als je een tour doet en tien maanden door het land reist, kijk ik ook af en toe in de spiegel en denk ik: oh my god, ik ben moe. Dus daarom doen wij af en toe even een dansje om de schwung erin te houden.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.