Er wordt meer dan eens gezegd dat we allemaal gezonder moeten gaan leven en dat we zorg moeten dragen voor ons lichaam. Een wijze raad die ook Bridget Maasland ter harte neemt. Zij heeft haar oude levensstijl over boord gegooid en kiest voor een volledig nieuwe levensstijl.

Bridget houdt zich nu veel strenger aan de voedingsregels en ze is nu, samen met haar zoon Mees, een streng fitness- en voedingsregime begonnen. Dat haar zoon hierin wil meegaan, vindt ze fantastisch, schrijft Party.

“Ik word liever gezond oud dan dat ik op een gegeven moment hulpbehoevend word. Dus het is leuk, dat je daarna ziet hoe goed je eruit ziet, dat dat lijf er goed uitziet omdat je er heel veel in hebt geïnvesteerd. Want het kost je heel veel tijd, moeite en energie.”

De presentatrice is nu al benieuwd naar het resultaat van alle moeite die ze zal doen om haar levensstijl aan te passen. Het kost immers veel tijd, moeite en energie.

“Ik vind het dan wel leuk als je ook effectief resultaat hebt. Maar ik denk dat de meesten hier aan meewerken omdat ze toch heel graag gezond oud willen worden en wat krachtiger in het leven willen staan.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.