Hoewel Gravin Eloise ondertussen al heeft leren omgaan met kritiek, is het niet altijd makkelijk voor de jonge vrouw. Tijdens interviews krijgt ze wel de steun van haar manager, maar ze blijkt nog niet altijd opgewassen te zijn tegen kritische vragen.

Zo prijst Eloise het gebruik van duurzaamheid bij kledij heel erg aan, maar doet ze daar zelf niet altijd aan mij. En dan hebben we het niet alleen op vlak van kledij.

De gravin reist ook heel erg veel en doet dat elke keer met het vliegtuig. Erg duurzaam kan je dat niet noemen, schrijft Weekend.

Normaal is het de taak van de manager om zijn ‘celebrity’ daar uitgebreid over in te lichten en op voor te bereiden, maar dat is hier duidelijk nog niet gebeurd. Op vragen als ‘Hoe kun je pleiten voor duurzaamheid, maar zelf continu het vliegtuig pakken’, was Eloise niet voorbereid.

“Ik heb een tijdje gedacht, dit moet ik echt minder doen. Maar je moet eigenlijk met alles je steentje bijdragen. Met alles je best doen, waar het kan. Daar hoort ook minder reizen bij, dat is helemaal waar, daar ben ik me wel bewust van. Maar stap voor stap”, geeft Eloise daarop als antwoord.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.