Gezond oud worden, het is een wens van iedereen. Die wens lijkt voor Jan Keizer ook uit te komen. Hij wordt volgend jaar 75 en het gaat behoorlijk goed met de man. Ook al ging het niet altijd van een leien dakje.

“Ik denk dat ik meer operaties achter de rug heb dan de gemiddelde Nederlander. En als de medische wetenschap niet op zo’n hoog niveau had gestaan, was ik er allang niet meer geweest. Ik ben dankbaar dat ik er nog ben”, zegt Jan in Party.

Eens je een mooie leeftijd hebt bereikt, dan heb je in je leven ook al heel wat mensen verloren. Dat is bij Jan en zijn vrouw Marie niet anders. En dat vindt hij heel erg.

“Zij maken dus niet meer mee wat hun kinderen en kleinkinderen allemaal doen. En dat vind ik zo verschrikkelijk jammer voor hen. Ik ben dagelijks getuige van dingen die ontzettend leuk zijn om mee te maken. Soms kun je ontzettend trots zijn op iets wat je (klein)kinderen doen. Maar die mensen die ons al zijn ontvallen, hebben dat dus nooit geweten.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.