Het was voor veel mensen schrikken toen ze het nieuws vernamen dat Bonnie St. Claire en haar man Anne Jan niet langer een koppel vormden. Hoewel het een huwelijk was met veel ups-and-downs, zagen de twee elkaar ook gewoon graag.

“Er is geen verdriet. We blijven elkaar zien. We wonen apart van elkaar, maar we zien elkaar nog steeds veel. Wat ons betreft is er dus niets ernstigs aan de hand”, legt Bonnie uit in Party.

De scheiding geeft het koppel alleen maar voordelen en ondanks dat het allemaal jammer is, voelen ze zich goed bij de situatie.

“We voelen beiden meer ruimte om ons werk goed te kunnen doen. Dat was ook het grootste obstakel toen we nog samenwoonden. Anne Jan werkt in de uitvaartzorg maar ook in een taxibedrijf. Soms komt hij ’s nachts of ’s ochtends laat thuis, op een moment dat ik moet uitslapen. Als ik daarna opstond, moest hij het grootste deel van de dag nog slapen en moest het dus rustig zijn in huis.”

Dat is natuurlijk niet ideaal om samen te leven en het begon te wringen dat er steeds met elkaar moest rekening gehouden worden. “Op een gegeven moment heb ik bij Anne Jan aangegeven dat het mij ging opbreken. De hele dag op je tellen passen en een beetje voorzichtig zijn, dat vond ik geen gezonde situatie meer.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.