Albert Verlinde en Johan Derksen waren geen volslagen onbekenden voor elkaar toen ze elkaar zagen aan de tafel bij ‘Vandaag Inside’. Ze waren elkaar wel eens tegengekomen.

“Johan is een man met een heel aparte gebruiksaanwijzing. Hij gaat zijn eigen gang, maar achter de schermen is hij altijd heel sociaal. Iedereen is een beetje bang van hem geworden, dat snap ik wel, maar ik vind het een feestje om met hem te werken”, zegt Albert in Party.

Verlinde heeft natuurlijk al heel wat ervaring op vlak van televisie. Veel kan hij dus niet echt nog leren van kleppers als Wilfred, Johan en René.

“Het bijzondere is eigenlijk dat je ziet dat daar met Wilfred, Johan, René en ik vier mannen zitten die al 25 jaar dit soort tv maken. Dat is denk ik wat je voelt als kijker. Wij voelen dat althans wel. Wij gaan zitten en denken: dat komt wel goed vanavond.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.