Als we Marc-Marie Huijbregts mogen geloven dan heeft Bastiaan Ragas een alcoholprobleem. Bastiaan zelf bevestigt noch ontkent het alcoholprobleem, maar lacht wel eens met de uitspraken van Marc-Marie.

“Ik heb geen alcoholprobleem, en ik kan me er niet druk om maken dat men denkt dat ik het in het midden zou laten. Nee joh, schei uit. Ik heb echt een heel braaf imago”, lacht hij in Weekend.

Bastiaan Ragas heeft een relatie met presentatrice Tooske Ragas. Toch komt hij nog altijd goed overeen met zijn ex Laura Vlasblom, die tevens de moeder is van zijn zoon Sem.

“Een liefdesrelatie begint met een vriendschap en die vriendschap is altijd gebleven. Zeker als je een kind hebt samen. Je hebt maar één moeder en één vader en het is heel belangrijk dat je die blijft respecteren. Laura en ik hebben vanaf dag één heel veel respect voor elkaar en zijn met veel compassie met elkaar omgegaan.”

Gelukkig voor Bastiaan vond Tooske het prima. Al was het niet altijd even makkelijk. Maar dankzij een goede basishouding werkte dat perfect. “Iedereen met gescheiden ouders weet hoe gecompliceerd het kan zijn, voor alle partijen. Des te belangrijker is het dat je zorg draagt voor elkaar en een beetje op elkaar let.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.