Als we Marc-Marie Huijbregts moeten geloven dan is Bastiaan Ragas verslaafd aan alcohol. Een uitspraak van Marc-Marie waar Bastiaan heel erg om moet lachen.

“Ik neem zijn uitspraken niet serieus; Maar ik vind het dan ook wel leuk om te reageren, want zo iemand schrikt dan altijd. Als mensen iets zeggen en je reageert er op social media gezellig op, dan krijg je, zoals van Marc-Marie dus, een antwoord als: ‘Lieve Bastiaan, ik geniet erg van jullie. Gemeend.’”, lacht Bastiaan in Weekend.

Maar voor Bastiaan hoort het er allemaal een beetje bij en ligt hij er niet meteen wakker van. De uitspraken van Marc-Marie lijken niet meteen schadelijk voor zijn reputatie.

“Ik heb volgens mij een heel braaf getrouwd imago, dus een beetje rock’-n roll is wel goed. En als ik hem tegenkom op een feestje breng ik hem een biertje en zeg ik ‘Hé Marc-Marie, alles goed?”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.