Toen Babette van Veen uit elkaar ging met haar ondertussen ex-man Bas Westerweel ging de actrice door een diep dal. Ze voelde zich alleen en in de steek gelaten en had moeite om de breuk te verwerken.

Het verwerkingsproces was zwaar, maar ze wilde geen verbitterd oud vrouwtje worden. Dat vond ze immers niet bepaald sexy.

Om de breuk te verwerken schreef ze het theaterprogramma ‘Hartenvrouw’, schrijft Party. Maar ook aan de hand van een kinderboek probeerde ze de breuk een plaats te geven.

“Het gaat erom dat je zelf uit de put moet klimmen als het niet goed met je gaat. En dat je niet moet verwachten dat er ergens een prins is die je wakker kust of je muiltje vindt. Ga zelf die schoen zoeken. Regel het zelf”, citeert Party Babette.

In al die tijd is Babette gelukkig niet altijd alleen geweest. Maar de ware heeft ze nog niet gevonden. “Ik heb wel veel geoefend, maar denk niet dat ik avond aan avond in mijn eentje met een bak popcorn op de bank zit.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.