Het is onvoorstelbaar hoeveel keer de Meilandjes al zijn verhuisd. Het lijkt wel alsof ze van geen ophouden weten en nergens lijken ze zich thuis te voelen.

Zo woonden ze al in Noordwijkerhout. Daar kochten ze een huis voor 2 miljoen euro, maar wordt datzelfde huis binnenkort weer te koop aangeboden.

Dan is er nog hun woning in Hengelo waar ze eigenaar werden van een prachtige woonboerderij. Die kochten ze voor ‘amper’ 995.000 euro en wisten ze weer te verkopen voor 1,1 miljoen euro.

Hun super deluxe villa die ze kochten in Noordwijk werd helaas verkocht met verlies. Zelf betaalde de familie er zo’n 2.695.000 euro voor, maar moesten ze die weer verkopen voor 2.550.000 euro.

Noordwijk is wel the place to be voor de familie. Ook Maxime en Leroy kochten er een prachtige villa. Ze betaalden zo’n 1,2 miljoen euro en verkochten deze weer voor 1,295.000 euro.

Maar de familie kocht nog meer huizen in Noordwijk. Het eerste huis dat Maxime ooit kocht, toen ze voor het eerst op eigen benen ging staan lag ook in Noordwijk. Dat kocht ze voor 734.000 euro en wist ze weer te verkopen voor 780.000 euro.

Maar ook Maxime kan er wat van, van al dat verhuizen. Zo liet ze haar oog vallen op een prachtige villa in, jawel Noordwijk, en dan nog wel eentje met een verward zwembad. Lang zal ze er in elk geval niet gewoond hebben, want binnenkort verhuizen ze weer. 

De tuin zou volgens Maxime teveel onderhoud vragen en daar heeft ze geen zin in. Ze kochten de villa voor 2.175.000 euro en de vraagprijs staat momenteel op 2.195.000 euro.

Het moge duidelijk zijn dat de familie Meiland nog niet veel voordeel heeft gehad aan al dat verhuizen, schrijft Party. Maar zowat iedereen is ervan overtuigd dat hun meest recente verhuis, ook zeker niet de laatste zal zijn.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.