Tegenwoordig lijkt iedereen wel een kookboek uit te brengen. Ook Peter Gillis heeft nu een eigen kookboek op de markt en kreeg de titel ‘Hatseflats!’. 

De moeder van Peter kookte altijd met heel basisingrediënten, een groot verschil met zijn huidige partner Wendy. Dankzij haar leerde Peter ook andere dingen klaarmaken die iets specialer zijn.

Zo leerde Wendy hem chili con carne klaarmaken. Een recept die niet in het kookboek van Peter mocht ontbreken. Net zoals dit recept zijn de andere recepten ook gebaseerd op belangrijke momenten in zijn leven.

Wendy moet in Party wel toegeven dat het in het begin van hun relatie niet altijd makkelijk was om gezellig samen op restaurant te gaan. Dan moest ze wel voor haar partner koken. 

“Peter en ik konden toen wij begonnen te daten heel moeilijk uit eten en dan kookte ik weleens. Dan vroeg ik wat hij lekker vond. Gelukkig lust Peter alles. Vooral mijn chili con carne valt in de smaak. Ik stop er dan ook veel liefde in, dat is het geheime recept.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.