Caroline van der Plas: “En dat zonder enig weerwoord”

Foto: William Rutten / SBS6

De verkiezingen komen dichterbij en dat is te merken aan de beschuldigingen die opduiken aan het adres van verschillende politici. Vooral Caroline van der Plas krijgt het hard te verduren.

Vooral de heisa die haar ex-man Dennis Grippeling weer oprakelt is haar aan de oren gekomen. Dat Özcan Akyol de aanval opende op Caroline in ‘Vandaag Inside’, maakt haar niet zo goedgezind.

“Gewoon een leugen, zonder enig weerwoord van mij. Ik heb hem daar wel op aangesproken. Ik heb uitgebreid met hem gebeld. Ik vroeg hem of hij zich ook realiseert wat dit doet met mijn kinderen en mijn familie, om mij neer te zetten als een vrouw die haar man letterlijk zo wanhopige heeft gemaakt, dat hij van een brug wilde springen”, zegt ze in Weekend.

Caroline heeft er moeite mee dat mensen een mening vormen zonder dat ze het fijne weten van de situatie. Dat haar dierbaren hier ook bij betrokken worden, vindt ze al helemaal jammer.

“het was geen makkelijk gesprek met Akyol, maar ik denk dat hij uiteindelijk wel begreep dat je dat niet zomaar op die manier kunt doen en niet zomaar eender wat kan zeggen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizzsite.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.