Omdat Anouk zoveel problemen had met het vertrouwen van een partner, besloot haar huidige man Dominique Schemmekes het op zijn manier aan te pakken. Hij gaf haar al zijn paswoorden zodat hij niks voor haar hoefde te verbergen.

Veel mensen vinden dat een stap te ver en een inbreuk op zijn privacy, maar voor hen werkt het prima. 

“Je hebt geen privacy in een relatie. Je moet gewoon alles openleggen. Ik vind het niet erg dat mensen fouten maken of dat mensen een keer de mist ingaan. Er is geen vriend of vriendin die foutloos leeft en dat is oké”, zegt ze in Weekend.

Dominique is de grote liefde van Anouk. Al zijn ze ook wel samen in relatietherapie moeten gaan. Niet omdat hij was vreemd gegaan of haar vertrouwen had beschaamd, maar wel voor een andere reden.

“Het zijn allemaal andere dingen waarvan ik dacht: daar moet je aan kunnen werken. En ik ben het wel verplicht, denk ik, niet alleen naar hem, ook naar mijn kinderen. Ik moet er alles uit kunnen halen om het te laten werken.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.