Frank Boeijen viert op 27 november zijn 65ste verjaardag. De zanger is dankbaar voor alles wat hij heeft mogen meemaken, al heeft Frank van één iets wel spijt…

Frank Boeijen is al bijna drie decennia gelukkig met Agnes aan wie hij het nummer ‘Als geen ander’ heeft opgedragen. Al heeft de zanger spijt van één beslissing…

“Er is een enorm vertrouwen tussen ons”, lezen we in Story een uitspraak van Frank Boeijen over Agnes. “Dat we bij elkaar kunnen zijn wie we zijn, dat we elkaar durven en kunnen vrijlaten, dat we weten dat de ander bij je is, ook al ben je niet samen.”

Het liedje ‘Als geen ander’ gaat dan ook over het bijzondere gevoel dat je ervaart als je iemand écht kent. “Zo simpel is liefde misschien wel: elkaar dor en door kennen”, vertelt de zanger in Story. Al heeft Frank Boeijen wel spijt van één beslissing.

Frank Boeijen is nooit aan kinderen begonnen vanwege de angst ze te kunnen verliezen, maar nu durft de zanger toegeven dat hij graag een zoon had gehad. “Dat lijkt me wel wat. Maar ik was veel te druk met andere dingen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door KS