Het was even schrikken voor Johnny de Mol toen hij te horen kreeg dat zijn ex-verloofde een klacht tegen hem had ingediend voor mishandeling. En alsof dat nog niet genoeg was, willen ze ook zijn programma ‘HLF8’ van hem afnemen wegens tegenvallende kijkcijfers.

Hoeveel pech kan je hebben in je leven. “Haar kant van het verhaal is ‘heel toevallig’ uitgelekt. Er is een publicatie verschenen waarin mijn ex mij opnieuw beschuldigd dat ik haar heb geslagen, geschopt en gewurgd. Dat is een verhaal dat mij al een jaar of twee achtervolgt”, vertelt Johnny de Mol in Party.

De relatie is al zeven jaar geleden en was niet meteen de beste relatie die je kon hebben. “Maar in alle eerlijkheid en met twee vingers in de lucht: er is niets van waar. Ik heb dat allemaal niet gedaan en van mishandeling is zeker geen sprake”.”

Beschuldigd worden van mishandeling is niet mals. Maar hoe denkt vader John de Mol daar over. Enkele mensen zijn ervan overtuigd dat John zijn zoon Johnny van het scherm moet halen. Maar of hij dat ook effectief gaat doen, dat is nog maar de vraag.

Columnist Angela de Jong denkt er het hare van. “Ieder ander dan ‘de zoon van’ was allang van de zender gehaald. Maar als tv-baas is John de Mol dan misschien wel bikkelhard, hij zal in dit geval zijn vaderhart ook zeker laten spreken.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door KS