Prinses Laurentien en prins Constantijn zijn zo’n 22 jaar getrouwd en bevinden zich op een heel gelukkig punt in hun leven. Wie de twee tegenkomt ziet ook het geluk van hun gezicht afstralen.

“Het geeft veel kracht om getrouwd te zijn met iemand met een heel zuiver kompas. Op het moment dat bij mij de onzekerheid toeslaat, kan ik dat bij hem toetsen”, citeert Party Laurentien in ‘Trouw’.

Prins Constantijn is dan weer lovend over de manier waarop Laurentien haar gevoelens onder woorden kan brengen. Iets waar hij zelf iets minder sterk in is.

“Als er een gevoel opkomt, kan Laurentien dat heel goed verwoorden. Bij mij is het zo dat als er een gevoel opkomt, dan weet ik niet precies wat ik ermee moet. En dan stop ik het ergens weg. Maar als Laurentien iets voel, dan zeg ik nou, oké, dan moet ik het bespreken ook.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.