Het heeft een lange tijd niet goed gegaan met André Hazes. Als we mama Rachel mogen geloven is het misgegaan toen hij een jaar of vijftien was en is dat ook een beetje haar schuld.

Niet alleen de drank en drugs zijn een boosdoener geweest in het leven van de zanger. Ook enkele jeugdtrauma’s hebben een grote invloed gespeeld.

Je komt erachter dat je aan sommige dingen niks kunt doen. Dat is vroeger in mijn jeugd voor mij bepaald. Wat wij allemaal moesten slikken, zien, horen en waar we niet over mochten praten…”, citeert Party André.

André geeft ook toe dat hij vindt dat zijn moeder tijdens de opvoeding heel wat steken heeft laten vallen. En dat het gedrag van hem en Roxeanne misschien wel komt omdat ze enkele jeugdtrauma’s willen doorbreken.

De rechtszaak tussen Roxeanne Hazes en Rachel is opnieuw zo’n trauma dat de familie treft. “Het went nooit dat het zo pijnlijk is, dat het zo gaat in onze familie. Wij kunnen het maar niet normaal. Ik vind ons gezin een beetje sneu.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.