We wisten allemaal al een tijdje dat Daniëlle van’t Schip ernstig ziek was. De dochter van Willeke Alberti vocht tegen kanker en dat is haar nu jammer genoeg ook fataal geworden.

Daniëlle is altijd blijven geloven in haar herstel, maar helaas, het heeft niet mogen zijn. En dat brengt heel wat verdriet met zich mee voor de zangeres.

De dochter van Willeke is een liefdesbaby met haar toenmalige echtgenoot Joop Onk. De komst van het meisje maakte het koppel intens gelukkig en het zette Willeke ertoe aan om zich tijdelijk op haar gezin te concentreren.

In haar biografie schreef Alberti vol liefde over haar dochter. “Ik wilde dat prachtige gevoel vasthouden, dat de baby die je zo puur uit liefde hebt gemaakt, en die zo welkom is, er dan eindelijk aankomt.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.