We weten allemaal hoe het ging met André Hazes de voorbije jaren. De zanger is stevig ontspoord en dat neemt Rachel Hazes zich nog altijd kwalijk. Volgens haar is het te wijten aan het feit dat André altijd zoveel geld meekreeg tijdens het stappen dat hij niet alleen drank maar ook drugs kon kopen.

“André ging best wel jong stappen, met vijftien al. Dan geef je natuurlijk je zoon geld mee, omdat hij dan ook de taxi heen kreeg. En hij bleef bij een vriend slapen, die was zeven jaar ouder en kwam uit een hele goede familie. Dat zat wel goed, dacht ik”, getuigt Rachel in de podcast ‘Wat gaat er nog gebeuren’ en in Party.

De jonge Hazes vroeg elke week weer opnieuw geld aan zijn moeder voor tijdens het stappen. Hij maakte zich er vanaf met de smoes dat hij vaak een rondje moest geven en dat het allemaal behoorlijk duur is.

“Niet veel later kreeg hij nog net geen maandsalaris mee als hij uitging. En dat had eigenlijk het sein voor mij moeten zijn dat hij aan de drugs zat. Ik ben qua opvoeding misschien toch te vrij geweest en te makkelijk.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.