Jammer genoeg voor André Hazes hebben heel wat vrienden en familie hem laten vallen na zijn moeilijke periode de afgelopen jaren.

Wie dat niet deed is zijn (ex)partner Monique Westenberg. Zij is al die tijd in hem blijven geloven en hem blijven steunen.

De twee zijn op dit moment opnieuw samen en genoten zelfs van een vakantie in Amerika. Ook zoontje Dré is mee met het koppel, schrijft Party.

Dat de kaartenverkoop van zijn concertreeks behoorlijk lijkt tegen te vallen, daar lijkt hij zich nog maar weinig van aan te trekken. Panikeren doet hij in elk geval nog niet.

“Jongens, we verkopen hartstikke netjes. Als het aan mij had gelegen, dan was het ook binnen een uur uitverkocht; Maar dat is gewoon ergens niet de realiteit ook toch? Dus ik ben gewoon heel erg blij met hoe we nu staan daar.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.