Het was even schrikken voor Jan Keizer toen bleek dat zijn PSA-waarde weer waren gestegen. De zanger zijn prost**t is  in 2016 weggehaald, dus die waarde zouden helemaal niet meer mogen en kunnen stijgen.

Keizer krijgt nu hormooninjecties om zo de groei van tumoren te vertragen. Volgens de dokter zijn het waarschijnlijk heel kleine, maar aanwezige cellen, die door onderzoek nog niet kunnen worden opgemerkt.

“Maar ik laat me niet gek maken. Ik doe wat ik moet doen en onderga wat ik moet ondergaan. En verder leef ik lekker verder”, klinkt het in Weekend.

Zingen doet Jan al een tijdje niet meer, maar schilderen wel. Hij exposeerde zelfs met zijn schilderijen in het Volendams Museum.

“Altijd blijven lachen, ik denk dat dat beter is voor je lichaam dan dat je thuis gaat zitten mokken. Ik vertrouw erop dat de artsen de cellen die verantwoordelijk zijn voor de stijging van mijn PSA-waarde gaan vinden.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.